Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Trabzonda lideri devirme sevinci
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Trabzonda lideri devirme sevinci

Spor

2. Lig Kırmızı Grupta sahasında Konya Torku Şekersporu 3-0 yenen 1461 Trabzonda teknik direktör İlyas Akçay, lideri yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Akçay, yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra kaybettikleri iki maçta da iyi futbol oynadıklarını belirterek, Hem Fethiyespor hem de geçen haftaki Pendikspor maçlarımızda rakiplerimize oranla çok daha iyi oynayıp, bol pozisyona girmemize rağmen mağlup olmuştuk dedi.

Konya Torku Şekerspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Akçay, Oyuncularımın motivasyonu üst düzeydeydi. Bu şekilde maça çıkarak iyi futbolumuzu 3 golle süslemeyi başardık. Lider Konya Torku Şekersporu yendiğimiz için mutluyuz. Lideri yenmemizin yanı sıra ortaya koyduğumuz etkili futbol bizleri fazlasıyla mutlu etti. Şimdi bu maçı geride bırakıp, önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.