Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Timsah kupayı kaldırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Timsah kupayı kaldırdı

Spor

Üstü açık otobüsle şehir turu atan Bursaspor takımı, büyük bir coşku içinde Bursa Atatürk Stadı'nda onbinlerce taraftarının huzuruna çıktı. Tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Bursalılar, stadı bayram yerine çevirirken, takımın sahaya gelmesiyle birlikte coşku doruğa çıktı. Statta binlerce meşale yakılırken, bazı taraftarlar dumandan etkilendi. Tribünlere sığmayan binlerce taraftar, stadın çim alanını da tamamen dolduruken, otobüs üstündeki futbolculara ulaşmak için büyük çaba harcadılar.
Binlerce Bursalı, tezahüratların yanı sıra mehter takımının marşlarıyla şampiyonluğu doyasıya kutladı. Tribünlerde bazı Trabzonspor taraftarlarının da bayrak açarak Bursaspor'un sevincine ortak olduğu görüldü.


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, üstü açık otobüse çıkarak Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları tek tek tebrik ederek madalyalarını taktı. Ögezener, daha sonra şampiyonluk kupasını takım kaptanı Ömer Erdoğan'ı teslim ederken, statta büyük bir coşku yaşandı. Hava fişek gösterileri ve yakılan meşaleler eşliğinde şampiyonluk kupası tek tek Bursasporlu futbolcuların ellerinde gezdi.

İHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.