Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ticaret Borsası Tarftara Forma Dağıttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ticaret Borsası Tarftara Forma Dağıttı

Spor

Şanlıurfaspor Taraftarları Dernekleri ve gruplarına her yıl forma hediye eden Şanlıurfa Ticaret Borsası bu yıl da bin adet forma hediye etti.


Şanlıurfa Ticaret Borsası Merkez Binası’nda gerçekleştirilen forma dağıtım törenine, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Satış, Eyyübiye Çarşı Grubu Dernek Başkanı Kerim Aksoy, Genç Şanlıurfaspor Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, 63 Taraftarlar Derneği Ali Çiçek ve Sarı Şimşek Taraftarlar Grubu İsmail Arslan katıldı.

Burada bir açıklama yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Satış, forma yaptırmaktaki amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve onları daha çok sosyal aktivitelere yönlendirmek olduğunu söyledi. Gençlerin spora ve futbola kazandırılması gerektiğini kaydeden Satış, Şanlıurfaspor ‘a, Taraftarlar Derneklerine ve Gruplarına da başarılar diledi.

Genç Şanlıurfaspor Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay ise, derneklerine olan katkılardan dolayı Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya, Yönetim Kurulu üyelerine ve meclis üyelerine teşekkür etti. Tuğbay, Ticaret Borsası’nın kendilerine her yıl forma yaptırarak destekle bulunduklarını kaydetti.

Balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.