Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Teknik Direktör Hüseyin Dağ özür diledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Teknik Direktör Hüseyin Dağ özür diledi

Spor

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ Boluspor karşısında alınan sonuçtan dolayı taraftarlardan özür diledi.

Sarı Yeşilli ekip bugün tek idmanla hafta sonu karşılaşacağı Denizlispor maçına hazırlanırken, Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hüseyin Dağ, deplasmanda oynanan Boluspor maçında alınan kötü skordan dolayı özür dilediğini söyledi.

 

Bugün yapılan antrenmanda çabukluk ve dayanıklılık çalışan Şanlıurfasporlu futbolcuların hırslı ve istekli olduğu dikkat çekerken, Pazar günkü maçtan mutlak 3 puan alacaklarını ifade ettiler.

 

Pas çalışması ve yarı alanda taktiksel çift kale maç ile idmanı sonlandıran sarı yeşilli ekibin teknik patronu Hüseyin Dağ, “Çok sıkı bir şekilde hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz hafta çok kötü bir sonuç aldık. Bu skordan dolayı tüm Şanlıurfalılardan özür diliyorum. İnşallah bu hafta ve önümüzdeki haftalarda alacağımız sonuçlarla taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

 

Dağ, K enan ve Umut Gündoğan’ın sakatlıklarından dolayı Denizlispor karşısında da forma giyemeyeceğini belirtirken, “Geçtiğimiz haftalarda oynadığımız maçlarda hep eksik futbolcular dan yoksun sahaya çıktık. Umut Gündoğan ve Kenan Karışık sakatlıkları sebebiyle Antrenmanlara çıkamıyor. Mevcut futbolcularımıza da sonsuz güveniyoruz. İnşallah hafta sonu 3 puan alarak son Boluspor maçının telafisini yapacağız. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” diye konuştu.

 

Öte yandan sarı yeşilli ekip Pazar günü saat 14:00’te karşı karşıya geleceği Denizlispor maçı hazırlıklarına yarında yağacağı antrenmanla devam edecek. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.