Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Teknik Direktör Devreye Girdi! Newton Sosa Takımda Kalacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Teknik Direktör Devreye Girdi! Newton Sosa Takımda Kalacak

Spor

Trabzonspor'da top koşturan Arjantinli oyuncu Newton Sosa, 2020-2021 sezonu takımında devam etmesi için teknik çalıştırıcı Eddie Newton'un ısrarcı olduğu iddia edildi.

Newton Sosa'nın kalmasını istiyor
Yeni sezonda Trabzonspor’u çalıştıracak Eddie Newton, yönetimle yaptığı ilk toplantıda takım kaptanı Jose Sosa’nın kalmasını istedi. İngiliz teknik adam, gelecek sezon Arjantinli oyuncudan beklentisinin büyük olduğunu belirtti.
Süper Ligi 2. sırada bitirmesine rağmen UEFA’dan gelen Avrupa kupalarına katılamama cezasının şokunu yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton’un ilk isteği takım kaptanı Jose Sosa’nın takımda kalması oldu. Tatil için ülkesinde olan ve hafta sonunda Trabzon’a gelmesi beklenen İngiliz teknik adamın gitmeden önce yönetimden Arjantinli oyuncu ile yola devam etmek istediğini ve bunun için gerekenin yapılmasını istediği öğrenildi. Trabzonspor’da, İngiliz teknik adamın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına da hız verilerek yeni transferlerin hazırlık dönemine kadar tamamlanmasına çalışılacak. Kiralık futbolcuların birçoğu ile yollarını ayıran bordo-mavili takımda satılacak futbolcuların yerinin doldurulmasının yanı sıra mevcut futbolcuların durumu da yeniden gözden geçirilecek.
(Yeni Şafak)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.