Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Teknik Direktör Bahri Kaya'dan futbolculara gözdağı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Teknik Direktör Bahri Kaya'dan futbolculara gözdağı

Spor

Devre arası transfer döneminde yapılan 14 transferle kadrosu iyice genişleyen Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Bahri Kaya, futbolculara ders alınacak mesaj yolladı.

Kaya, “Futbolcu arkadaşlarımızın artık kötü oynama gibi, az koşma gibi, formsuz bir süre geçirme lüksü yok. Bu geniş kadronun avantajının faydalanacağım” dedi.

Şanlıurfaspor, ligin 21. Haftasında deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıkları dün GAP Vadisi’nde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde yapılan antrenmanı Vali Celalettin Güvenç de ziyaret etti. Güvenç, burada Teknik Direktör Bahri Kaya ve futbolcularla bir süre sohbet etti. Güvenç, Kartalspor deplasmanında takımı yalnız bırakmayacağını belirtti. Daha sonra tesislerde incelemelerde bulunan Vali Güvenç, görevlilerden tesislerin son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya da, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bütün mevkilerde alternatifi yüksek bir kadromuz var. Futbolcu arkadaşlarımızın artık kötü oynama gibi, az koşma gibi, formsuz bir süre geçirme gibi lüksü yok. Kimse gereksiz kart göremeyecek, kimse sakatlanmamak içi özen gösterecek, antrenmanlarını üst düzey yapacak, istirahatlarını üst düzey geçirecek. Bu anlamda bu geniş kadronun avantajının faydalanacağım” dedi.

Hafta sonu deplasmanda Kartalspor’la oynayacaklarını anımsatan Kaya, “Kartal çok zor bir ekip ve bu maçta zor geçecek. Ama artık biz öyle bir yere geldik ki; tüm zorlukları yenmeliyiz. Şayet bu ligde üst sıralara tırmanacaksak istikrarsızlık göstermemeliyiz, istikrarı devam ettirmeliyiz” diye ifade etti.

 

Hedef ilk 6

Kaya, öncelikli hedeflerinin ilk 6 olduğunu da sözlerine ekleyerek, “İlk 6’ya girdiğimiz an çıkma şansını yakalaya bir ekip olacağız. Biz alınacak en fazla puanı alıp önce ilk 6 hedefinde olmalıyız. Tabi 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalarsak ligden direk çıkma şansını da yakalarız. Ama şuanda bizim için en ideal hedef ilk 6 olmalıdır” şeklinde konuştu.

Bu arada sakatlığı bulunan Kağan Timuçin’in 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

HABER:UĞUR BUDAK / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.