Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Taraftardan Güllüoğlu’na Şükran Plaketi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Taraftardan Güllüoğlu’na Şükran Plaketi

Spor

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve Amigo Ahmet Kaysı Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu’nu ziyaret ederek bir şükran plaketi sundular.


Şanlıurfaspor taraftarlarına daima destek veren Yönetici İbrahim Güllüoğlu’na sonsuz şükranlarını ifade eden 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, makamında görüştüğü İbrahim Güllüoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ederek taraftarlar adına bir plaket takdim etti.
Samsunspor galibiyetinin yanı sıra Boluspor deplasmanını da değerlendiren İbrahim Güllüoğlu ise Şanlıurfaspor’un çok köklü bir tarihe sahip olduğunun altını çizerek takımı layık oldukları yere taşıyacaklarını söyledi.
Samsunspor karşısında alınan galibiyetle 3 puanın oldukça önemli olduğunu aktaran Güllüoğlu, “Bolu’dan puan veya puanlarla dönmemiz çok önemli. Takımımızın düşme potasında olmaması gerekir. Urfaspor iyi bir takım. Takımı layık olduğu yere getirmek için çaba gösteriyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.