Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tanju Çolak'tan Sercan Yıldırım’a Şanlıurfaspor uyarısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tanju Çolak'tan Sercan Yıldırım’a Şanlıurfaspor uyarısı

Spor

Tanju Çolak'tan Sercan Yıldırım’a “Şanlıurfaspor Kulübü eski günlerine geri dönmen için bir fırsat sundu. Bunu iyi değerlendirmelisin”


Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Sercan Yıldırım’ın kariyerindeki o parlak günlerine geri dönmesini çok istediğini belirterek, Şanlıurfaspor Kulübünün kendisine sunduğu bu fırsatı iyi kullanması gerektiğini söyledi.
TRT’nin yorumcu olarak anlaştığı Tanju Çolak, “Hedef 1. Lig” programında Şanlıurfaspor’un Karşıyaka ile 2-2 berabere kaldığı maçın özetini izleyen Çolak, yorumunda sözü Sercan Yıldırım’a getirdi. Çolak’ın yorumu şöyle:

“Sercan, Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan biri. Ancak bu yeteneklerini izlemekten bizi mahrum ediyor. Bursaspor forması altında Süper Lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra Galatasaray’da bekleneni veremedi, düşüşe geçti. Biz Avrupa’ya açılmasını beklerken, Sivas’a transfer oldu. Şimdi PTT 1. Ligde. Böyle giderse kendisine çeki düzen vermezse Merinosspor’a kadar gider. Kendisine bir abi olarak diyorum ki, Sercan toparlanmalısın. Şanlıurfaspor sana bir fırsat sundu, bunu iyi değerlendir, sadece futbola odaklan, eksiklerini gider. Çünkü Türk futbolunun sana ihtiyacı var”
Avrupa gol kralı ödülü bulunan Çolak, Teknik Direktör Raşit Çetiner’le yıllar önce birlikte top oynadığını da hatırlatarak, “Raşit hocanın başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Fırat Subaşı / Hizmet


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.