Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruçlu kadınlara yüzme kursu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruçlu kadınlara yüzme kursu

Spor

Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut, Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı Suruç Şehir Stadyumu, Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Şehir stadında idmanlarını sürdüren Suruç Belediyespor antrenörü ve futbolcularıyla sohbet eden Kaymakam Akbulut takım çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Suruç şehir stadyumunu suni çim saha yapılacağını belirterek gençlerin zararlı alışkanlıklardan kopup spor yapabileceği çok güzel bir tesis olacağını ifade etti.
Daha sonra Kapalı Spor salonunu ziyaret eden Kaymakam Akbulut burada Halk Eğitim Merkezinin açtığı Basketbol, Voleybol ve Futbol kurslarını gören sporcularla sohbet etti. Kızlara yönelik spor kurslarının yaygınlaştırılması gerektiğini aktaran Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut Halk Eğitim Merkezinden Bayan hocalar nezaretinde kızlara yönelik spor kursları açılması için talimat verdi.
Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Akbulut daha sonra spor tesislerinden ayrıldı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.