Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruç Gençlikspor Akşam yemeği'nde buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruç Gençlikspor Akşam yemeği'nde buluştu

Spor

Suruç Gençlikspor'un Futbolcuları ve yöneticileri ve akşam yemeğinde buluştu.

Cevahir Konuk evinde düzenlenen akşam yemeğine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şube Müdürleri Murat Önen ve Cenk Payaslı katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güven瑠’Sporcuların son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum Bu başarının devamını diliyorum.’’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Suruç Gençlikspor’un iyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek, ‘‘Lig uzun bir maratondur. Henüz işin başındasınız. İyi bir takım olma yolunda ise emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bizde diğer amatör spor kulüplerine olduğu gibi sizlere de elimizden gelen desteği vermeye hazırız.’’ Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından Vali Celalettin Güvenç’e Suruç Gençlikspor’un forması hediye edildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.