Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ş.Urfaspor kalesi Bedir e emanet
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ş.Urfaspor kalesi Bedir e emanet

Spor

 gözleri Şanlıurfa doğumlu genç Bedir`e çevirdi. 1987 doğumlu ve 3 yıldır profesyonel olan Kaleci Bedir, Şanlı-urfaspor`un yükselme grubunda oynadığı son iki maçında kaleyi korurken, bundan sonraki maçlarda da ilk 11`de sahaya çıkması bekleniliyor.

Kaleci Armağan`ın sakatlanması ve Ayhan`ın hatalı goller yemesinin ardından yedek başladığı Şanlıurfaspor Kalesini devir alan Bedir, `1 Numara` olma yolunda ilerliyor.

Yükselme Grubunda Bank Asya hedefini sürdüren Şanlıurfaspor`un oynayacağı 8 maçta kaleyi koruması beklenen Kaleci Bedir`e, yönetim ve teknik heyetin yanı sıra taraftardan da tam güven var. Şanlıurfaspor`un kalesini koruyacak olan Genç Bedir`e güvenen taraftarlar, "Şanlıurfaspor Kalesini koruyacak olan Bedir`e güveniyoruz. Önümüzde oynayacağımız maçlarda Bedir`in kaleyi en iyi şekilde koruyacağından hiç şüphemiz yok. İnşallah bu maçlarda kendini kanıtlar ve Şanlıurfaspor kalesini uzun süreliğine devir alır" şeklinde konuştular.

Orhan Koyuncu / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.