Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ş.Urfaspor kadrosu yeterli
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ş.Urfaspor kadrosu yeterli

Spor

Transfer döneminde kadrosuna 3 futbolcu katan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, "Kadromuza güveniyorum. Yeterli sayıda olmayan mevcut kadromuzla Yükselme grubunda istediğimiz başarıyı elde edeceğiz" dedi.

Yükselme Grubunda mücadele eden ve devre arası transferde Mersin İdman Yurduspor'dan Erdal'ı alarak transfer perdesini açan Sarı-Yeşilli ekibimiz, ardından Belediye Vanspor'dan Yertek ile İlhan'ı transfer etmişti. Mehmet Akyüz'ü de kadrosuna katmak isteyen Şanlıurfaspor, bonservisi elinde olan Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın vermemesinden dolayı bu futbolcuyu transfer edememişti.

Transfer döneminin sona ermesiyle ilgili gazetemize açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, "Bizim koşullarımız daha fazla transfer yapmamızı engelledi. Biz bir takımın sorumluları arasında olan bir kişi olarak, koşulları mutlak surette göz önünde bulundurmak gerektiğini inanıyorum. Bizim takımımız klasman grubunu çok kısıtlı bir kadroyla istediğimizi elde etti. Şimdi takımdaki oyunculara ve bize daha fazla sorumluluk alma görevi düşüyor. Ben ve futbolcularım bu sorumluluğu alacağız ve inşallah yine yeterli sayıda olmayan kadroyla istediğimizi elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.