Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Süper ligden Şanlıurfaspor’a
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Süper ligden Şanlıurfaspor’a

Spor

Şanlıurfaspor, Akhisar Belediyespor’dan orta saha futbolcusu Mustafa Aşan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

Şanlıurfaspor, Akhisar Belediyespor’dan orta saha futbolcusu Mustafa Aşan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

 

Şanlıurfaspor, Akhisar Belediyespor’dan orta saha futbolcusu Mustafa Aşan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı. PTT 1. Lig’de transfer çalışmalarına devam edenŞanlıurfaspor, en çok ihtiyaç duyulan orta saha mevkiine bir takviye daha yaptı.

Sedat Akçay’ın takımdan ayrılmasıyla orta sahada sıkıntı çeken Sarı-Yeşilliler, bu sorunu Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da forma giyen Mustafa Aşan’ı renklerine bağlayarak çözdü.

Sarı-Yeşilliler, 25 yaşındaki Mustafa’yı sezon sonuna kadar kiraladı. Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen Mustafa Aşan, sırasıyla Eskişehirspor, İnegölspor, Manisaspor ve Akhisar Belediyespor formalarını giydi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.