Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sercan Yıldırım'ın hedefi Manisaspor ağları
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sercan Yıldırım'ın hedefi Manisaspor ağları

Spor

Şanlıurfaspor’un büyük umutla Galatasaray’dan transfer ettiği Sercan Yıldırım, eski günlerine dönmek için lige iddialı hazırlanıyor.

İLK GOLÜNÜ ATMAYI İSTİYORKARŞIYAKA maçında gösterdiği performansla umut saçan Yıldırım, Manisa maçında sarı-yeşilli formayla ilk golünü atmayı hedefliyor. Sarı-yeşilli kulübün tesislerinde idmanlara katılan tecrübeli futbolcu, antrenman eksiği olduğu için Karşıyaka maçında sadece 20 dakika forma giydi.Eksiği olmasına rağmen rakibine karşı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yıldırım, beklentileri boşa çıkarmayacağını söylüyor.
Pazartesi günü deplasmanda oynanacak olan Manisa maçında forma giyeceği belirtilen tecrübeli futbolcu, zorlu karşılaşmada ilk golünü atmayı hedefliyor.

 

FIRSATI İYİ DEĞERLENDİR
Futbol yorumcusu Tanju Çolak, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Sercan Yıldırım'ın kariyerindeki o parlak günlerine geri dönmesini çok istediğini belirterek, futbolcunun Şanlıurfaspor Kulübünün kendisine sunduğu bu fırsatı iyi kullanması gerektiğini ifade etmişti. Sercan'ın Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan biri olduğunu belirten Çolak, “Kendisine bir abi olarak diyorum ki, Sercan toparlanmalısın. Şanlıurfaspor sana bir fırsat sundu, bunu iyi değerlendir, sadece futbola odaklan, eksiklerini gider. Çünkü Türk futbolunun sana ihtiyacı var” ifadelerini kullanmıştı.

Aziz Çiftçi / Olay


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.