Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sefaspor lige iddialı başlıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sefaspor lige iddialı başlıyor

Spor

Şanlıurfa'da amatör kulüpler arasında düzenlenen ve bu yıl da bir yenisi yapılacak olan 2. amatör ligi Şubat ayında start verecek.



İki gruptan oluşan 2. amatör liginde toplam 18 takım bu yıl mücadele edecek. A ve B gruplar halinde iki grupta mücadele edecek olan takımların içerisinde Sefaspor'un bu yıl iddialı olduğu gözlemlendi. Sefa Grup A.Ş'nin takımı olan Sefaspor'un teknik sorumluluğunu ise yıllardır amatör liglerde kalecilik yapan Ali Akkuş üstlendi.

Şubat ayında başlayacak olan 2. amatör ligi mücadeleleri öncesi Sefaspor bugün ilk idmanına çıktı. Bahaspor tesislerinde idmana çıkan Sefaspor, bu yıl kadrosunda da futbolculara geniş yer verdi. Toplamda 25 futbolcusu bulunan Sefaspor bu yıl en iddialı takımların başında yer alıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.