Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Satranç ustası aynı anda 17 rakiple oynadı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Satranç ustası aynı anda 17 rakiple oynadı

Spor

Uluslararası İstanbul Satranç Festivali'nde şampiyonluk kupasını kaldıran Eldar Gasanov, aynı anda 17 satranççı ile oynadı, sadece bir mağlubiyet aldı.

Uluslararası İstanbul Satranç Festivali’nde şampiyonluk kupasını kaldıran Eldar Gasanov, gelecek vadeden 17 satranççı ile aynı anda oynadı ve sadece bir mağlubiyet aldı.

Geçtiğimiz hafta yapılan ve 8 ülkeden 260 sporcunun katıldığı 13. Uluslararası İstanbul Satranç Festivali’nde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü forması ile mücadele ederek şampiyon olan Eldar Gasanov, kupayı Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’a verdi.

Uluslararası müsabakada Bursa’yı en iyi şekilde temsil eden Gasanov, gelecek vadeden satranççılarına tecrübelerini artırmak amacıyla düzenlenen özel bir gösteri maçına katıldı. Büyükşehir Belediyespor Satranç Merkezi’nde düzenlenen gösteri maçında 17 satranççı, aynı anda Gasanov ile mücadele etti. Tüm rakiplerinin hamlelerine karşılık veren Gasanov, 17 maçın, 14’ünü kazanırken, 2 beraberlik bir de mağlubiyet aldı. Gasanov, tek yenilgisini Büyükşehir Belediyespor'dan takım arkadaşı, 12 yaşındaki Kayra Kamer'den aldı. (Zeki Aras – İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.