Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'dan futbolcularına davetiye
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'dan futbolcularına davetiye

Spor

Şanlıurfaspor’da yönetim, iç transferde kadrosuna katmayı planladığı oyunculara davetiye gönderdi.

 

Teknik Direktör Raşit Çetiner’in kalmasını istediği 15 futbolcudan 10’uyla anlaşan yönetim, 5 futbolcuya verilebilecek maç başı ücreti bildirip, “Bir an önce kararınızı verin” mesajı göndermişti.

Bu oyunculardan Özgür Özkaya bilindiği gibi Sanica Boru Elazığspor takımıyla anlaşmıştı. Kaleci Atacan Öztürk’ün eski takımı Boluspor’un teklifine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. Mehmet Ayaz, Onur Akbay ve Murat Kayalı da henüz kararlarını bildirmiş değil.

İç transfer çalışmalarını bir an önce sonuçlandırmak istediklerini söyleyen Kulüp yöneticileri, “Futbolcu arkadaşlarımıza Şanlıurfaspor’un verebileceği maç başı ücretini kendilerine bildirdik. Düşünmek için süre istemişlerdi. Kararlarını bir an önce vermeleri yönünde kendilerini uyardık” dedi.

Dış transferin iç transfere göre, şekilleneceğine dikkat çeken yöneticiler, “Her mevkinin bir alternatif oyuncusu olsun istiyoruz. Çünkü lig çok uzun bir maraton. Sakatlık ve cezalı durumların takımı etkilemesini istemiyoruz. İç transferi bu hafta içinde tamamlayıp, ihtiyaç duyulan mevkilere göre, dış transfer çalışmalarını yoğunlaştıracağız. 24-35 kişilik bir kadro oluşturmayı planlıyoruz” ifadesini kullandılar.

Fırat Subaşı / Hizmet


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.