Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'da tek hedef 3 puan
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'da tek hedef 3 puan

Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Şanlıurfaspor, Gap Arena Stadyumunda yarın saat 13.30’da Yeni Malatyaspor ağırlayacak.

Bank Asya 1. Lig parolası ile hedefine devam eden Şanlıurfaspor, yarın Yeni Malatyaspor karşısına çıkacak. Grupta lider olan Sarı-Yeşilliler, taraftarın desteği ile Yeni Malatya sınavını da başarılı geçmek için galibiyete kenetlendi.


Şanlıurfaspor’da hazırlıklar tamamlanırken, Kulüp 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Reşit Akıl, tüm Şanlıurfalıları takımlarına destek vermek için GAP Arena’ya davet etti.


Akıl, takımın form durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, “O sezon bu sezon parolasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir deplasmanında grubun güçlü takımlarında Altay karşısında kaçırdığımız 3 puanı Yeni Malatya maçıyla telafi etmek istiyoruz. Takıma devre arasında katılan oyuncularımızın da katkısıyla hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.