Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'da siyah inci Bangura hareketi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'da siyah inci Bangura hareketi

Spor

Şanlıurfaspor, Keita transferinde olumsuz gelişmeler yaşanması üzerine Bursaspor’lu Teteh Bangura ile ilgilenmeye başladı.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Yeşilliler, Keita transferinde yaşanan pürüzlerden dolayı Bursaspor’lu orta saha ve forvet mevkiinde forma giyebilen Teteh Bangura’yı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-Yeşilli yönetim, bu transferi bitirmek için büyük çaba sarf ediyor. Transferin iki gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Bu arada geçen sezon Bursaspor’dan Ramazan Sal’ı Şanlıurfaspor’a kazandıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in, bu defa da Bangura transferinin Şanlıurfaspor’a gerçekleşmesi için devrede olduğu öğrenildi.

Sierra Leone’li Bangura’nın, Bursaspor’a 2.8 milyon € ücretle transfer olduğu ve bu transferin aynı zamanda Bursaspor tarihinin en pahalı transferi olduğu belirtiliyor.

Bu sezon 12 maçta Bursaspor forması giyen Bangura’nın bu sezon golü bulunmazken, geçen sezon ise 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

HABER:UĞUR BUDAK / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.