Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'da ilginç basın toplantısı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'da ilginç basın toplantısı!

Spor

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Yavuz, bir basın toplantısı düzenledi ancak basın(!) toplantısına birçok kurum davet edilmedi, toplantıya az sayıda basın mensubu katıldı..

 

 

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Yavuz, bir basın toplantısı düzenleyerek, Şanlıurfaspor’un son durumu ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

 

Ancak Şanlıurfaspor Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak’ın basın daveti sadece televizyon kurumlarını kapsayınca, ulusal gazete temcilcileri ve Şanlıurfa’da yerel yayın yapan yaklaşık 25 gazeteci son gelişmelerden haberdar olamadı.

 

Toplantıya Kanal Urfa, Edessa Tv ve Sembol Gazetesi ile sanliurfa.com’dan temcilciler katılırken, Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan’ın sahip olduğu Sembol Gazetesi de toplantıda yer aldı.

 

Toplantıya sadece 4 basın kuruluşundan elemanların çağrılması şaşkınlığa yol açarken, birçok yayın kuruluşu, "Neden sadece diğer kuruluşlar basın toplantısına çağrıldı?" sorusunun cevabını aramaya başladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.