Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'da, Galatasaraylı Emanuel Culio sesleri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'da, Galatasaraylı Emanuel Culio sesleri

Spor

PTT 1. liginde bu yıl güçlü bir kadro kurmak isteyen Şanlıurfaspor transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdürüyor. Kulüp Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, görüşmelerin sürdüğünü, en kısa zamanda bombaları patlatacaklarını söyledi.

Gökmen yaptığı açıklamada, iç transferde görüşmelerin yapıldığını, dış transferi ise gizlilik içerisinde sürdürdüklerini belirtti.İzzet ve Özgür isteyen kulüplerin olduğunu ifade eden Gökmen, “Bize resmi olarak teklifler yapıldı. Ama biz oyuncularımızın bizde devam etmelerini istiyoruz. Süreç neyi gösterecek bilinmez” dedi.

 

Dış transferi gizlilik içerisinde sürdürdüklerini vurgulayan Gökmen şunları söyledi:“Hocamız Raşit Çetiner’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bize en yararlı olacak futbolcuları kadroya katmak istiyoruz. Önümüzde 1,5 aylık bir süre var. En kısa zamanda ilk bombaları patlatacağız. Taraftarlarımın içi rahat olsun”

 

Gökmen, Galatasaray’dan kiralık olarak, Mersin İdman Yurdu’nun formasını giyen Romanyalı futbolcu Emanuel Culio ile görüşmeler yapıldığını sözlerine ekledi.

Selehattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.