Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'a süper kaleci; Yavuz Özkan
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'a süper kaleci; Yavuz Özkan

Spor

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Bursaspor'da forma giyen kaleci Yavuz Özkan ile prensipte anlaştığı bildirildi.

Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, yaptığı açıklamada, gelecek hafta başlayacak yeni sezon öncesi sarı-yeşilli ekibe son takviyeleri yaptıklarını söyledi.

 

Bu sezon lige iddialı ve güçlü bir kadro ile gireceklerini belirten Güllüoğlu, "Transfer çalışmalarımızda sona geldik. Bursaspor'da forma giyen kaleci Yavuz Özkan ile prensipte anlaştık. Bayram sonu Özkan'ın kente gelerek, takıma katılmasını bekliyoruz. Futbolcularımız yeni sezon hazırlıklarını kentimizde yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Oyuncularımız şuanda günü genelde çift idman yaparak geçiriyor. Bu sezon seyircimize layık bir kadro ile sahaya çıkmaya hazırlanıyoruz" diye konuştu. Şanlıurfaspor, bu sezon aralarında Galatasaraylı Sercan Yıldırım'ın da bulunduğu 15 futbolcuyu renklerine bağladı.

Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.