Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'a kötü haber, Sankoh ve Tisdell 2 maç yok
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'a kötü haber, Sankoh ve Tisdell 2 maç yok

Spor

Şanlıurfasporun başarılı futbolcularından Tisdell ve Sankoh ülkelerinin milli takımlarına çağrıldıklarından dolayı Türkiye Kupasında oynanılacak Kadirlispor ve 1461 Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.

Şanlıurfaspor’un başarılı futbolcularından Tisdell ve Sankoh ülkelerinin milli takımlarına çağrıldıklarından dolayı Türkiye Kupası’nda oynanılacak Kadirlispor ve 1461 Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.


Şanlıurfaspor’un en isabetli transferleri arasında gösterilen yabancı futbolcuları Tonia Tisdell ve Alfred Sankoh, ülkelerinin milli takımlarına çağrıldı.

Şanlıurfaspor’un etkili silahlarından olan 20 yaşındaki Tonia Tisdell Liberya Milli takım kadrosuna çağrılırken, 23 yaşındaki Alfred Sankoh ise Batı Afrika ülkesi olan Sierra Leone Milli takımı kadrosuna davet edildi.

Şanlıurfa’dan ayrılarak ülkelerine giden Tisdell ve Sankoh, Sarı-Yeşilli ekibin yarın Türkiye Kupası 2. Tur maçında oynayacağı Kadirlispor ve Pazar günü GAP Arena’da oynanacak olan 1461 Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.

Teknik Direktör bahri Kaya, Tisdell ve Sankoh’un eksikliğini kadro genişliğinden dolayı hissetmeyeceklerini belirtti.

Haber; Uğru Budak / Sembol

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.