Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'a hakem şoku
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'a hakem şoku

Spor

Şanlıurfaspor, Tokatspor maçını yönetecek hakemin değiştirilmesi için federasyona yazılı başvuruda bulundu.

Pazar Günü GAP Arena Stadında oynanacak olan Şanlıurfaspor-Tokatspor maçına federasyon, Çankırı Bölgesinden üst klasman hakemlerinden Fethi Serkan Koçak’ı müsabakaya atadı.

Şanlıurfaspor Kulübü, 2009 sezonunda Play Off maçlarında Konya Torku Şekerspor maçını yöneten hakem Fethi Serkan Koçak’ın hafta sonundaki Tokatspor maçına atanmasına tepki gösterdi.

Federasyona yazılı başvuruda bulunarak hakemin değiştirilmesini istediklerini belirten Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü M.Reşit Akıl, "2009 yılındaki play off maçımızı yöneten hakem o gün verdiği kararlar sonucunda maçı kaybetmiştik. Başvurumuzu federasyona yaptık bekliyoruz. Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor olarak o günkü maçı unutmadık. Federasyonun en uygun kararı vereceğine inanıyoruz."
diye konuştu.
TOKAT MAÇINA DAVET

Tokatspor maçı ile ilgili olarak taraftarlara çağrıda bulunan Akıl, "Tokatspor maçı bizler için önemli bir maçtır. Taraftarlar bizleri yalnız bırakmasın. Taraftarlar takımını desteklerse başarı gelir. Şanlıurfasporluları Tokaspor maçına bekliyoruz”
dedi.
balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.