Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor, Yılmaz Vural görüşmeleri tıkandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor, Yılmaz Vural görüşmeleri tıkandı

Spor

Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör arayışları devam ediyor. Raşit Çetiner’in istifası ile Teknik Direktör’süz kalan sarı-yeşilli ekip hoca arayışlarını sürdürüyor.

Şanlıurfa kamuoyunda büyük yankı uyandıran Tecrübeli Teknik adam Yılmaz Vural ile görüşmelerde bulunan Şanlıurfaspor yönetimi Vural ile anlaşamadıklarını ve bunun sebebinin Yılmaz Vural’ın yüksek fiyatta parası istemesi oldu. Bu nedenle 2.5 Milyon TL (trilyon) istediği konuşulan Vural ile deyim yerindeyse görüşmeler tamamen tıkandı. Eğer Vural ile anlaşılamaması takdirde Tecrübeli Teknik adamlardan Levent Eriş ya da Nurullah Sağlam ile Şanlıurfaspor’un anlaşması bekliyor.

TARAFTARLAR YILMAZ VURAL’I İSTİYOR

Şanlıurfaspor’a gönül vermiş bazı taraftarlar Yılmaz Vural ile anlaşılmasından yana tavır aldılar. Ancak taraftarlar Yılmaz hocasının teklifte indirime gitmesini istiyorlar. Konu ile görüş bildiren taraftarlar: “Biz Şanlıurfaspor’un hayranı olarak Yılmaz Vural’ın Teknik Direktör koltuğuna gelmesini istiyoruz. Yalnız Yılmaz hocadan rica ediyoruz teklifte indirime gitsin.” Şeklinde görüş belirttiler.

Haber: İbrahim UZUN / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.