Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor tempo yükseltti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor tempo yükseltti

Spor

Devre arası kamp döneminde 6. günü geride bırakan Şanlıurfaspor'da yüksek tempo dikkat çekiyor. Yeni transferlerin uyum sağladığı takımda moral ve motivasyonda üst düzeyde.

Devre arası kamp döneminde 6. günü geride bırakan Şanlıurfaspor'dayüksek tempo dikkat çekiyor. Yeni transferlerin uyum sağladığı takımda moral ve motivasyonda üst düzeyde.

Şanlıurfaspor, devre arası kamp dönemini Antalya'da günde çift idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve ekibinin tüm futbolcularla birebir yakından ilgilendiği kampta futbolcuların yüksek performansı da göz dolduruyor. 6. günü de geride bırakan ekip önceki akşam günü ısınma, 5'e 2 top kapma, sürat ve taktik çalışma ile tamamlarken, takım bu sabah saatlerinde ise sahilde bir araya geldi.

Kahvaltı öncesi koordinatif ısınma, koordinasyon ve pliometrik çalışma gerçekleştiren takımda tüm futbolcular sıkı bir antrenman geçirdi. Yine önümüzdeki günlerde yeni transferler gerçekleştirecek olan Şanlıurfaspor, ikinci yarıya daha dinamik bir kadro ile çıkmayı planlıyor.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.