Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor Rektörü Mutlu’yu ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor Rektörü Mutlu’yu ziyaret etti

Spor

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.İbrahim Halil Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, Şanpiyonlugumuz Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfaspor’a hayırlı olmasını diledi.

Harran , üniversite yönetimi olarak takımın başarısı için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren “Mutlu” Şanlıurfaspor’a 1.Ligde başarılar diledi.

Şaraçoğlu ise Süper Lig tecrübesi olan , dinamik, mücadeleyi seven ve sahada her şeyi yapabilen bir takım kurmaya çalıştıklarına dikkati çekti Saraçoğlu, "Bu takımla birlikte bir üst lige çıkabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Bu anlamda tüm Şanlıurfa halkının desteğiyle 1.Liğde daha kalıcı olması temel hedefimiz diyen Saraçoğlu, "Şanlıurfaspor Şanlıurfa şehrinin takımıdır" dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.İbrahim Halil Mutlu’yu makamında ziyaret eden,Şanlıurfaspor kulüp Başkanı ve yöneticiler Rektör Halil Mutlu’ya futbolcuların imzaladığı Şanlıurfaspor forması hediye edildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.