Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor Raşit Çetiner'le Gaziantep BŞB'ye hazırlanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor Raşit Çetiner'le Gaziantep BŞB'ye hazırlanıyor

Spor

Şanlıurfaspor’un yeni Teknik Direktörü Raşit Çetiner alacakları galibiyet ile üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor Pazartesi günü GAP Arena stadyumunda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Son haftalarda aldığı yenilgilerle play off iddiasından uzaklaşan Şanlıurfaspor, kendi evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir maçına GAP vadisindeki tesislerde yaptığı antrenmanlarda devam ediyor.

30 puanla 12. Sırada yer alan Şanlıurfaspor aynı puana sahip rakibi karşısında tüm hedeflerini 3 puan üzerine kurdu. Üst üste alınan 2 yenilginin ardından görevine son verilen Bahri Kaya’nın yerine Şanlıurfaspor Teknik Direktörü olan Raşit Çetiner yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Gaziantep BŞB maçında iyi bir başlangıç yapmak istediklerini galibiyet için çalışacaklarını belirtti.

Futbolcuların, Gaziantep BŞB’yi evine puansız göndermek için ellerinden gelen tüm gayreti sarf edeceklerine yürekten inandığını belirten Çetiner, maça gelen seyirciye iyi bir maç izletmek istediklerini söyledi.

Şanlıurfa İl Gençlik Spor müdürü Ertuğrul Yıldız ise pazartesi günü oynanacak olan maça stadın hazır olduğunu söyledi.

Öte yandan Şanlıurfaspor’da Serdar Özkan, Abdülhamit yıldız ve Sercan kart cezalıları olduğu için oynayamayacaklar. Forvet Oyuncu Gökhan Kaba sakatlığından dolayı ise bu takımda yerini alamayacak

Kaynak: Kanalurfa


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.