Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor, Orhangazispor’u penaltılarla geçti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor, Orhangazispor’u penaltılarla geçti

Spor

Şanlıurfaspor, Orhangazispor’u Yenerek 4.Tura Çıktı

Ziraat kupası 3 tur maçında Şanlıurfaspor cezası nedeniyle Kahramanmaraş’ya oynadığı maçı penaltılar sonucu 4-2 yenerek 4. Tura çıktı.

1461 Trabzonspor maçında aldığı 2 maçlık saha kapatma cezası nedeniyle Kahramanmaraş’ta Orhangazispor ile karşılaşan Şanlıurfaspor, Bursa Temsilcisi 3. Lig ekibi Orhangazispor’u penaltılar sonucu 4-2 yenerek kupada tur atladı.

Maça atak bir futbol ile başlayan Şanlıurfaspor, maçın 30. Dakikasında Önder Çengel’in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya başlayan Şanlıurfaspor, Orhangazispor karşısında bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Maç Şanlıurfaspor’un galibiyeti ile biteceği sanılırken Orhangazispor, Şanlıurfaspor’a gol atarak maça beraberliği getirdi. Maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca maç penaltılara gitti.

Orhangazispor kullandığı 3 penaltıdan yararlanamazken Şanlıurfaspor Sankoh, Sercan ve İzzet ile kullandığı penaltıları gole çevirdi. Şanlıurfaspor bu sonuçla Ziraat Türkiye Kupasında 4. Tura çıktı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.