Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor, Mustafa Alper Avcı'ya teslim
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor, Mustafa Alper Avcı'ya teslim

Spor

Şanlıurfaspor Kulübü, teknik direktör Tolga Doğantez'le yolları ayırdıktan sonra takımın başına Mustafa Alper Avcı'yı getirdi.

Sezon öncesi transfer yasağını kaldıran ve ardından Kemal Kılıç ile anlaşan Şanlıurfaspor alınan kötü sonuçlar nedeniyle ile yollarını ayrımıştı. Kemal Kılıç sonrası teknik direktör Tolga Doğantez'i getiren Şanlıurfaspor yönetimi Gümüşhane beraberliği sonrası Doğantez ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Misli. Com 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor Tolga Doğantez'den boşalan teknik direktör sorununu Mustafa Alper Avcı ile çözdü. Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayarak resmi sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada,''Kulüp Başkanımız Emin Yetim ve Başkan vekilimiz Ahmet Kaytan'ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreni ile yeni teknik direktörümüz Mustafa Alper Avcı ile resmi sözleşme imzalandı'' ifadelerine yer verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.