Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor Kapanmayla Karşı Karşıya!...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor Kapanmayla Karşı Karşıya!...

Spor

Lige eksi 6 puanla başlayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, borç batağından çıkamadığı için bir futbolcusuna daha para ödemeyince ligin 3. haftası bitiminde eksi puanı 12'ye çıktı.

Son bir kaç sezondur bor yükü günden güne artan ve içinden çıkılamaz hale gelince oynatığı fotbolcunun parasını ödeyemeyen Şanlıurfaspor'un burcu 80 milyon liraya ulaştı. Kulübün kapamnayla karşı karşıya kalmasının yanında ligde 3. hafta geride kalırken hiç puan alamadığı gibi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından önce 6, daha sonra 6 puanı silinince eksi 12 puanla ligin altına demirledi.

Sarı-yeşilli kulüp, önceki yıllarda yabancı oyunculara olan borcu nedeniyle hem FİFA’dan hem de CAS’tan uyarı gelmişti. Şanlıurfa kamuoyunda günlerce tartışılmasına rağmen bir türlü sahip çıkılmayan Urfaspor'un bundan sonrası ne olacağı merak konusu olurken, takıma gönül vere futbol severler de kara kara düşünmeye başladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.