Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor kadrosuna Abdulkadir Özgen'i kattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor kadrosuna Abdulkadir Özgen'i kattı

Spor

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Manisaspor forması giyen Abdulkadir Özgen ile 3 yıl süreyle anlaşmaya vardı.

Daha önce prensip anlaşmasına varılan golcü futbolcu,kendisini sarı yeşilli kulübe bağlayan resmi imzayı, Kulüp as başkanı Nabi Kırmızı ile birlikte attı.

8 Eylül 1986 Almanya Stolberg doğumlu Abdulkadir daha önce SV Breinig, Aachen, Aachen II, Kayserispor, Bucaspor, Sivasspor, Samsunspor ve en son Manisaspor formaları giydi.

Türkiye’de 100 maça çıkan golcü futbolcu, 46 gole imza attı. 46 Golün 34’ünü PTT 1. Ligde kaydeden Abdulkadir geçtiğimiz sezon Manisaspor forması ile 12 gol atarak Peroviç’ten sonra takımının en golcü ismi oldu.

2013-2014 sezonunun ilk devresinde Sivasspor forması giyen Abdulkadir, takımı ile 4 maça çıkarken, devre arası Manisaspor’a kiralık olarak gitti. Manisaspor ile 18 karşılaşmada forma giyerek ikinci devre oynanan maçların tamamında görev alarak dikkat çekti. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.