Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'da hedef Pendikspor'u yenmek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'da hedef Pendikspor'u yenmek

Spor

Cumartesi günü Pendikspor'la karşılaşacak Şanlıurfaspor hedefini galibiyet olarak belirledi. Yarın son antrenmanını gerçekleştirecek ekip akşam saatlerinde havayolu ile İstanbul'a geçecek.

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle taraftarını sevindiren Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor'da Pendikspor hazırlıkları bugün de devam etti. Antrenör Kemal Tosun gözetiminde ısınma ve ardından 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştiren takım daha sora çift kale maç gerçekleştirdi.

35. hafta mücadelesi olan Pendikspor maçı için galibiyete odaklanan ekipte moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi. Yaklaşık iki saat süren antrenmanın yarın ki programı ile hazırlıklar tamamlanacakken, takım akşam saatlerinde havayolu ile İstanbul'a geçiş yapacak. Karşılaşma ise Cumartesi günü saat 15.00'de Pendik Stadı'nda oynanacak.( RHA Ajans) 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.