Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor cezalardan dertli
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor cezalardan dertli

Spor

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un asbaşkanı Nabi Kırmızı, kulübe ilk yarıda 146 bin lira para cezası kesildiğini belirterek, "Futbola yakışmayan hal ve hareketlerin cezası mutlaka kesilmeli ancak bu cezalar kulüpleri öldürecek düzeye kadar gelmemelidir" dedi.

Kırmızı, yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından sezonun ilk yarısında ligde en fazla cezanın Elazığspor ile Şanlıurfaspor'a kesildiğini söyledi.

Özellikle cezaların küfürlü tezahürat ve saha olayları ile kulübün yönetici ve futbolcuların davranışları nedeniyle verildiğini aktaran Kırmızı, camia olarak küfür edene ceza verilmesini doğru bulduklarını ifade etti.

Şanlıurfaspor'a ilk yarıda 146 bin lira para cezasının kesildiğini belirten Kırmızı, şunları kaydetti:

"Futbola yakışmayan hal ve hareketlerin cezası mutlaka kesilmeli ancak bu cezalar kulüpleri öldürecek düzeye kadar gelmemelidir. Passolig uygulamasıyla kötü tezahüratta bulunanların bireysel olarak tespit edileceği vadediliyor ancak biz henüz öyle bir uygulamayla karşılaşmadık. Ligimizde çoğu kulüp Passolig uygulamasını ekstra ceza yükünden kurtulmak için talep etti ama uygulama gelinen nokta itibariyle yetersiz kaldı. Kulüplerin zaten ciddi maddi giderleri varken bu uygulamalarda biraz daha adaletli yaklaşımlar bekliyoruz."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.