Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor bayramlaştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor bayramlaştı

Spor

Şanlıurfaspor’da Bayramın 1. Günü bayramlaşma töreni düzenlendi.

Şanlıurfaspor kulübü sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşmaya Şanlıurfa Valisi Celaleddin Güvenç, İl Özel idaresi genel sekreteri ve Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, İl genel Meclis başkanı ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Mustafa Yavuz, Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu ve Şanlıurfa belediye başkan vekili İbrahim Güllüoğlu, Şanlıurfaspor basın sözcüsü Gökhan Gökmen, Ticaret odası başkanı ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Sabri Ertekin, yöneticiler Mehmet Çavuş, Vedat Bucak, Mehmet Kaya, İsmail Bağıban,Ferudun Geçgel, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, Futbolculari tesis personeli ve taraftarlar katıldı.

Vali Güvenç, Herkesin bayramını kutladığını belirterek, Kurban Bayramı'nın tüm yurda ve Şanlıurfaspor’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Güvenç, Futbolcular ve taraftarlarla tek tek bayramlaşırken, futbolculara başarılar diledi ve her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.