Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor, Anadolu Selçukspor maçı hazırlığına başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor, Anadolu Selçukspor maçı hazırlığına başladı

Spor

Cumartesi günü deplasmanda Karagümrükspor’a 2-0 yenilen Şanlıurfaspor, ligin 21. Haftasında Çarşamba günü 11 Nisan stadında kaşılaşacağı Anadolu Selçuk Spor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta haftayı Karagümrük Spor’a 2-0 yenilerek averajla 3’üncü sıraya gerileyen, liderin 3 puan gerisinde averajla 3. Sırada yer alan Sarı-Yeşilli takım,Çarşamba günü sahasında oynayacağı Anadolu Selçuklu Spor maçına hazırlanıyor.

Sarı-Yeşilli ekip,Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını bugün sabah Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde Tandoğan, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada,Karagümrük mağlubiyetini unutmalaını ve Anadolu Selçuk Spor maçına odaklanmalarını ve Çarşamba günü oynanacak Anadolu Selçuk Spor maçının önemine değinerek, bu maçı galibiyetle tamamlamaları gerektiğini söyledi.

Daha sonra koşu ve ısınma ile başlayan antrenmanda; iki gruba ayrılan oyuncular, yüksek şiddetli koşu, koordinasyon ve dar alan çalışmaları yaptı. 1 saat 30 dakika süren idman, açma ve germe hareketleriyle sona erdi.
(Ruhahaberajansı)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.