Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor 1 Puandan memnun
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor 1 Puandan memnun

Spor

Şanlıurfaspor'un Basın Sözcüsü Müslüm Yanmaz, takımdaki eksiklere rağmen Adanaspor maçında alınan 1 puanla ikinci devreye güzel bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Yanmaz yaptığı açıklamada, geçen hafta yapılan kongrenin ardından göreve gelen yeni yönetimle ikinci yarının ilk maçında Adanaspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor'un maçta elinden geleni yaptığını belirtti.

Şanlıurfaspor'un sezon başından bu yana en fazla seyirci desteğini bu maçta aldığını vurgulayan Yanmaz, söz konusu maça kadınların gösterdiği ilginin kendilerini daha çok mutlu ettiğini ifade etti.

Yanmaz, eksik kadroyla çıktıkları Adana maçında oyuncuların üst düzey bir performans gösterdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Ciddi eksiklerimize rağmen mevcut futbolcularımız sahada canla başla mücadele etti. Bu maçtan önce oyuncularımızın alacaklarının hemen hemen tamamını ödedik. Sadece prim borçları kaldı. Eksik oyuncularımızın takıma katılmasıyla gelecek hafta çıkışa geçmek istiyoruz. Bu kadar eksiğe rağmen Adana beraberliği güzel bir başlangıç oldu.”

Şanlıurfaspor, ligin 18. haftasında GAP Arena Stadyumu’nda ağırladığı Adanaspor’la berabere kalmıştı.

Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.