Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfapordan yardım paraları açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfapordan yardım paraları açıklaması

Spor

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu açıklama yaparak "1 Kuruşun Dahi Hesabı Verilir" dedi.

İşte o açıklama; "Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, yardım gecesinde toplanan paralar ile ilgili olarak yazılı açıklamada bulunarak yardım gecesinde toplanan paralar ile iddialara cevap verdi.

Geçen Yıl 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon olarak tamamlayarak 1. Lige çıkan Şanlıurfaspor takımına destek anlamında Şanlıurfa’da yayın yapan kanallar bir araya gelerek yardım gecesi düzenlemişlerdi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in de katıldığı programda Kanal Urfa, GTV ile Eddessa Tv ortak yayın yaparak Şanlıurfaspor’a destek gecesinde Şanlıurfa’dan ve Dünyanın dört bir yanından Şanlıurfaspor’a yardımlar yapılmıştı.

Kanal Urfa Edessa ve GTV televizyonları sorumluluk üstlenerek, ortak yayın yaparak toplanan paralar Denizbank hesabına yatırılmıştı.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, iddialar üzerine açıklamada bulundu. Yardım gecesinde toplanana paralar Denizbank’ın Şanlıurfaspor ile ilgili olan hesabına yatırıldığını toplanan paraların teknik heyet ve futbolcuların prim borçlarının yatırıldığını ifade etti.

Şanlıurfaspor Yönetimi ayrıca toplanan paralardan 1 kuruşunun dahi Şanlıurfaspor kulübünün hesabına geçmediğini" belirtti.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.