Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞANLIURFA’NIN OLİMPİYATÇI GENÇLERİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞANLIURFA’NIN OLİMPİYATÇI GENÇLERİ

Spor

Aklın ve bilimin rehberliğinde yola çıkan,sabır ve azimle yürüyen öğrenciler bilim tarihine hem Şanlıurfa’nın adını hem de kendi adlarını altın harflerle yazdırıyorlar.

Ankara Samanyolu kolejlerinin bu yıl 9. sunu düzenlenlemiş olduğuUlusal Matematik Olimpiyatlarında Özel Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri 1 Gümüş ve 1 Bronz madalya alarak Şanlıurfa’nın gururu oldular.

Olimpiyatlara Türkiye genelinde71 il, 751 okuldan toplam 2 bin 782 öğrenci katıldı.9. Ulusal Matematik Olimpiyatları yarışmasında Çağlayan Ortaokulu öğrencilerimizden Taha TUNÇKAŞIK GÜMÜŞ madalya,Utku Ulaş Önder BRONZ madalya kazandı.

Olimpiyat Öğretmeni Murat AKGÜN: “ 9.Matematik Olimpiyatlarında öğrencilerimizle Şanlıurfamıza 2 madalya kazandırdığımız için çok mutluyuz.Bu yıl Amerikan Nebraska Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Dünya Matematik Olimpiyatlarındada 4 madalya kazandık.Bu başarının kalıcı hale gelebilmesi için 5.sınıftan 8.sınıfa kadar olimpiyat takımlarını oluşturduk.Özel hazırlanmış sorularla seçilen olimpiyat öğrencilerimizyoğun bir şekilde çalışmalarına devametmektedirler.”dedi.

Okul Müdürü Mustafa ÜSKÜPLÜ: “ Başarılı öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenimizi gönülden tebrik ediyorum. Disiplinli , inançlı ve bilimsel çalışmalarla öğrencilerimizin aşamayacağı güç, elde edemeyeceği başarı yoktur. Bu çalışma anlayışıyla öğrencilerimize bütün başarı kapıları açılacak ve başarımızda Şampiyonluk tacı eksik olmayacaktır. Ve o zaman şu veciz söz daha iyi anlaşılacaktır.

“ Vatanını ve milletini en iyi seven, görevini en iyi yapandır.”

Hedefimiz daha önceki yıllarda olduğu gibi TÜBİTAK Matematik olimpiyatalarındaöğrencilerimizin bölge 1.si olmaları, Türkiye Şampiyonu olmalarıdır.”dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.