Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfalılar Ömer Faruk Şiran'ı istiyorlar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfalılar Ömer Faruk Şiran'ı istiyorlar

Spor

Bu hafta vekaleten yürütülen Gençlik Spor il müdürlüklerine atama yapması beklenen Gençlik ve Spor Bakanlığı Şanlıurfa'da atama yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan atamalarda Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü görevini yürüten Ertuğrul Yıldız, Mersin'e tayin olmuştu. Urfalılar Aylardır vekaleten yürütülen Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, müdürlüğü döneminde Düzce ve Gaziantep'te çok başarılı çalışmalara imza atan ve herkesin taktirini toplayan Gaziantep Gençlik ve Spor eski il müdürü Şanlıurfalı bürokrat Ömer Faruk Şiran'ın atanmasını istiyorlar.

Ömer Faruk Şiran, Gaziantep Gençlik ve Spor il müdürülüğünü yürütürken görevden alınmış yerine Gaziantepli bir müdür atanmıştı. 

Urfalılar gittiği her ili spor şehri yapan Ömer Faruk Şiran'ın Şanlıurfa gençlik ve spor il müdürlüğüne atanmasını istiyorlar. Şanlıurfalılar; "Ömer hoca çok başarılı bir bürokratımız bu başarılı bürokratımıza sahip çıkmalıyız" dediler.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.