Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Genç Önder Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Genç Önder Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Spor

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşlari Gençlik Platformu tarafından düzenlenen gençler arası futbol turnuvası oynana final maç ile sona erdi. Turnavın finalinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Gençlik Meclisini 5-3 mağlup eden Genç Önder şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Şanlıurfa STK lari Gençlik Platformunun düzenlemiş olduğu gençler arası futbol turnuvasının final maçı oynandı turnuvada Genç Önder, Şanlıurfa B.Ş.B Gençlik Meclisini 5-3 mağlup ederek şampiyon oldu. Şanlıurfa B.Ş.B Gençlik meclisi de ikinci oldu. 
Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını hemşehrimiz milli hakem Serdar Tatlı ve il milli eğitim müdürümüz İsmail Yapıcıer verdiler. Gençlik platformundaki dernek başkanlarımız ve misafirler bütün futbolcuları tebrik ettiler ve bu organizasyonun gençler arasındaki kardeşlik bağı için çok önemli olduğunu söylediler. Platform sözcüsü çalışmalarda emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ederim dedi ve tatlı ikramında sonra program sona erdi.
ŞANLIURFA STKLARI GENÇLİK PLATFORMU her ay bir etkinlikle gençleri bir araya getiren çalışmalar yapmakta olup bu çalışmalarla gençler arasındaki manevi ve inanç bağlarını güçlendirmeye çalışmakta ve gençlere ümmet bilinci vermeyi hedeflemektedir.



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.