Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da gençler Dart Turnuvasında hünerlerini sergiledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da gençler Dart Turnuvasında hünerlerini sergiledi

Spor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dart Turnuvası başladı. İki gün süren kıyasıya mücadeleler renkli görüntülere sahne oluyor.

Türkiye’nin en genç illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da gençlere yönelik faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, "Tarih Senin Zafer Senin" sloganıyla gençlere yönelik Dart Turnuvası düzenledi. Pandemi sürecinden dolayı maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlenen turnuvanın ilk gününde 26 sporcu yarıştı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva tüm vatandaşlara da açık şekilde gerçekleştiriliyor. Yıldız, Gençler ve Büyükler olmak üzere bayan ve erkek altı kategoride gerçekleştirilen turnuvaya gençler büyük ilgi gösteriyor. 

"Tarih Senin Zafer Senin" sloganıyla gençlere yönelik düzenlenen turnuvadan ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür eden Dart Şanlıurfa İl Temsilcisi Halil Durmuş, "Turnuvamız gençlere yönelik ama tüm halkımıza açıktır. Yıldız, Gençler ve Büyükler olmak üzere bayan ve erkek altı kategoride gerçekleştirilen turnuvaya gençler büyük ilgi gösteriyor. Turnuvanın düzenlenmesinde bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve şahsında tüm ekibine, Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren ile ekibine teşekkür ediyorum" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.