Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da dart turnuvası düzenlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da dart turnuvası düzenlendi

Spor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü ile Türkiye Dart Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Dart Turnuvası tamamlandı.

Spora ve sporcuya her zaman destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’daki gençlerin spor aktivitelerine katılması için kentte 5 ay sürecek olan ödüllü ‘Spor Turnuvası’ devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dart Federasyonu (TBBDF) iş birliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Dart Turnuvası sona erdi. 7-16 yaş ve 16 yaş üzeri Yıldızlar ve Gençler olmak üzere iki kategoride yapılan turnuvada yıldızlarda 85, gençlerde 86 sporcunun katıldığı 171 karşılaşmada dereceye girenler belli oldu.

TBBDF milli takım branş koordinatörü Mustafa Özcan, düzenlenen Dart Turnuvası hakkında bilgi vererek, “Şanlıurfa için katılım sayısı olarak güzel bir sonuç. Şanlıurfa’da her gün büyüyen bir spor sevgisi var. Destek oldukça branşlar artar” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.