Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YENİCE SPOR SALONUNUN TEMELİNİ ATILIYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YENİCE SPOR SALONUNUN TEMELİNİ ATILIYOR

Spor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez Eyyübiye İlçesinde 250 kişilik Yenice Kapalı Spor Salonu yapacak. tüm hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Pazaresi günü törenle temelini atacak.


Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yapmış olduğu dev projelerle vatandaşlara hizmet eden Büyükşehir Belediyesi, 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkı, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabı ve Yeni Modern Mezbaha'nın açılışının ardından şimdi de 250 Kişi kapasiteli çok amaçlı Spor salonunun temelini atıyor.

Spora ve sporcuya verdiği önemle her zaman vatandaşların takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, 6 bin metrekare üzerine kuracağı Yenice Spor Salonunda, Voleybol, Basketbol ve Hentbol sahaları ile sporcuların antreman yapabilecekleri alanlar mevcut olacak. İdare birimleri Soyunma alanları ve 366 seyirci kapasiteli alan mevcut olacak.

19 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da Yenice mahallesinde gerçekleştirilecek olan temel atma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Milletvekilleri ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılacak.

Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi, Yenicede yapılacak olan Kapalı Spor Salonunun temel atma törenine tüm Şanlıurfalıları davet etti.



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.