Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa ASKF’de Tüzük Değişikliğini kabul etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa ASKF’de Tüzük Değişikliğini kabul etti

Spor

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tüzük tadil kongresi yaparak birçok maddede değişikliğe gitti.

Şanlıurfa ASKF tüzük tadilatı nedeniyle Olağanüstü Genel Kurulu topladı. Şair Nabi Kültür ve Konferans salonunda yapılan tüzük değişikliği kongresine kulüpler seçtikleri 3 üye ile katıldılar. Divan teşşükülü, istiklal marşı okunmasının ardından ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu’nun açılış konuşması ile genel kurul başladı.

Divan heyeti yapılan tüzük tadilatının sebepleri, eskisi ile arasındaki farklılıklara ilişkin kulüpleri bilgilendirdi, değişiklikleri ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu tarafından kulüp başkanları ve delegeleri bilgilendirmenin ardından söz alan Bilal Tekrarlı,Murat Basyan,Ömer Dodanlı, İbrahim Tekatlı, Jiyan Karademir,M.Ali Sobay ve Nihat Çakır tüzük üzerinde görüşlerini belirttiler.

ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, 5253 sayılı Dernekler Kanunu ile Türk Medeni Kanuna istinaden yapılan Tüzük tadilatı hakkında kulüplere daha detaylı bilgi vererek neden tüzük değişikliğine gidildiğini, yapılan değişikliklerin gereğini ve kulüplere faydaları hakkında da kulüplere ve delegelere açıklamada bulundu. Tüzük tadilatı için yapılan el kaldırma usulü oylama sonucu Şanlıurfa ASKF yeni tüzüğü Genel Kurulda oy birliği ile kabul edildi.(Ruha Haber Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.