Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlı Taraftar takıma isyan etti VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlı Taraftar takıma isyan etti VİDEO

Spor

Şanlıurfaspor bu akşam kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Tavşanlı linyitspor karşısında sergilediği kötü oyun taraftarları adeta çileden çıkardı.

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor bu akşam GAP Arena Stadın da konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor mücadelesinde doksan dakika boyunca taraftarları çileden çıkardı. İlk yarıda atak yapamayan Şanlıurfasporlu futbolcular ikinci yarıda da olumlu bir sonuç gösteremeyince taraftarlar tarafından maçsonunda yuhalanarak soyunma odasına gönderildi. 
Gerginlik dışarıya sıçradı
Doksan dakika boyunca kötü bir oyun sergileyen Şanlıurfaspor Takımı maç bitiminde seyircilerin tepkileriyle karşı karşıya kaldı. 0-0 biten karşılaşma sonrası Stadı terken edenŞanlıurfaspor taraftarları çıkış kapısında oturma eylemi yaptı. Şanlıurfaspor alehine sloganlar ve tezahüratlar yapan Şanlıurfaspor takımı Şanlıurfaspor'un kötü oyununa böyle tepki gösterdi. 


HABER: ALİ UZUN / Urfastar.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.