Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sakatlıklar Ordunun belini büktü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sakatlıklar Ordunun belini büktü

Spor

Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Ordusporda kaptan Volkan Arslan, Muarem Muarem ile Jerry Akaminkonun sakatlıklarının sürdüğü bildirildi.

Kulüp doktoru Yücel Baştürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, adalelerinde yırtık tespit edilen 3 oyuncudan kaptan Volkan Arslan ile Makedonyalı Muarem Muaremin hafta sonu oynanacak Mersin İdmanyurdu karşısında forma giymesinin mümkün olmadığını söyledi.

Teknik direktör Uğur Tütüneker isterse Ganalı Jerry Akaminko forma giyebilir diyen Baştürk, Volkan Arslan ile Muarem Muaremin tedavileri için yoğun çaba harcandığını kaydetti.

Jerry Akaminkonun tedavisinin cumartesi günü tamamlanacağını belirten Baştürk, Maç saati hocamızın kararıyla oynayıp oynamayacağını göreceğiz. Özellikle Altay maçında sakatlanan Muarem Muaremin bu maça yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandı. Ancak sakatlığının daha da artabileceğini düşünerek bu oyuncunun maç kadrosundan çıkartılmasını uygun gördük. Zaten Volkan Arslanın sakatlığı 2 haftadan bu yana sürüyor. Kaptan için de kulüp doktorları olarak yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah Volkan ve Muarem Mersin İdmanyurdu maçından sonraki ilk maçta forma giyerler diye konuştu.

Kart cezalısı Abdullah Çetinin de Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemeyeceği bildirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.