Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ryan Giggs, İngiltere'yi şok etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ryan Giggs, İngiltere'yi şok etti

Spor

37 yaşındaki Galli yıldızın, kardeşinin evlendiği kadınla sekiz senedir ilişki yaşadığı konuşuluyor.

Manchester United'ın veteran futbolcusu Ryan Giggs'in, kardeşi Rhodri'nin eşi olan Natasha ile 8 yıldır ilişkisi olduğu iddia ediliyor.

2003 senesinde Manchester'da bir gece kulübünde Natasha ile tanışan Giggs'in eşi, o dönem ilk çocuklarına hamileymiş. Ancak Natasha'nın kardesiyle birlikte olmasından sonra dört ay süren ilişkileri sona ermiş. The News of the World gazetesinde yer alan habere göre ikili bir süre sonra yeniden görüşmeye başlamışlar.

İkinci çocuğunun doğmasından hemen sonra, 2006 Ekim ayında Natasha ile yeniden görüşmeye başlayan Giggs, bir süre daha ilişkisini devam ettirmiş. Bir süre görüşmeyen ikili, Rhodri Giggs ile Natasha'nın 2010 senesinde evlenmesinden hemen önce yeniden bir araya gelmişler. Hatta bu konuda Natasha bir arkadaşına, "Bu durumun yanlış olduğunu biliyordum. Aslında birçok kez bitirmeye çalıştım ama Ryan ile aramızdaki ilişkili bağımlılık gibiydi.

Ne derse yapıyordum. Ona asla karşı koyamıyordum. O da bunu bildiği için beni kullandı. Her şey onun istediği gibi ilerliyordu ama bana karşı hiçbir zaman romantik olmadı, beni sevdiğini hiç söylemedi. Sanırım sadece sekse dayalı bir ilişkimiz vardı." diye konuştuğu ileri sürüldü.

2008 senesinden beri konuşulan bu iddiaların yeniden su yüzüne çıkması durumunda Galli yıldızın nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

 

goal


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.