Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Reşit Akıl'dan Fethi Şimşek açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Reşit Akıl'dan Fethi Şimşek açıklaması

Spor

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Akıl, iş hayatında önemli başarılar elde eden Fethi Şimşek’e güvendiğini belirterek, “Şanlıurfaspor’u güzel günler bekliyor” dedi.

Şanlıurfaspor’un 2.Başkanı Reşit Akıl, İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren takıma moral vermek ve çalışmaları izlemek amacıyla Antalya’ya geldi.

Belek’te bulunan kafileyi ziyaret eden Reşit Akıl, hem Teknik Direktör Bahri Kaya hem de futbolcularla tek tek görüşerek onların daha iyi motive olmalarını sağladı. Şanlıurfaspor’un bir süre önce çok kritik bir süreçten geçtiğini ve bu sürecin futbolcuları ister istemez olumsuz etkilediğini belirten Reşit Akıl, “Ancak şimdi sular duruldu. Futbolcuların gelecekleriyle ilgili kaygılar biraz daha azaldı. Ben de morallerini daha yükseltmek için Antalya’ya geldim” dedi. Futbolcuların, yöneticileri yanlarında gördüklerinde çalışmalara daha konsantre olduklarını vurgulayan Reşit Akıl, arkadaşımız Müslüm Aktürk’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sezon başında herkesin malumu bazı sıkıntılar yaşadık. Yönetimden kaynaklanan sıkıntıların giderilmesi için sabırlı davrandık ancak geç de olsa sorunu çözdük. Çünkü Şanlıurfaspor bir veya birkaç kişinin malı değil. Türkiye’nin en önemli kentleri arasında yer alan Şanlıurfa’yı temsil ediyor. Bu yüzden sorumlu davranmak zorundaydık, halen de o sorumluluğu taşıyorum. Adeta bu işten kaçmanın vebal olacağına inanıyorum. Kamuoyu bilir, Şanlıurfaspor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım bundan sonra da kaçınmam. Sınırlı sayıdaki birkaç arkadaşımın desteğiyle bu zor süreci en az hasarla atlattık. Bütün emeklerim helal hoş olsun. Şanlıurfaspor’a hizmet etmek artık benim için bir yaşam tarzı oldu. En önemli arzularımdan, hayallerimden birisi Şanlıurfaspor’u Süper Lige çıkmasını sağlamak ve taraftarlarımıza Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı ve Trabzonspor gibi takımların maçlarını izletmek.”

Reşit Akıl, başta eğitim olmak üzere diğer iş kollarında önemli başarılar elde eden Fethi Şimşek’e güvendiğini ve Şanlıurfaspor’u, onun başkanlığında güzel günlerin beklediğini sözlerine ekledi.

Müslüm Aktürk / www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.