Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Reşit Akıl; Taraftara teşekkür ediyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Reşit Akıl; Taraftara teşekkür ediyoruz

Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yaklaşık 23 bin kişinin izlediği Şanlıurfaspor-Çorumspor maçına, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yaklaşık 23 bin kişinin izlediği Şanlıurfaspor-Çorumspor maçına, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, maçtan sonra yaptığı açıklamada GAP Arena’ya gelen binlerce taraftarın oluşturduğu güzel bir atmosferde oynanan müsabakayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Akıl, GAP Arena Stadyumu'ndaki maça 90 dakika boyunca destek veren taraftarlara teşekkür ederek, maçta desteklerini eksiltmeyen başta Vali Celalettin Güvenç olmak üzere tüm protokol üyeleri ve stadı dolduran taraftarlara bu galibiyeti hediye ettiklerini söyledi.

TEK HEDEF İSKENDERUN MAÇI

Yoğun yağmur nedeniyle futbolcularımızın biraz sıkıntı yaşadılar ifade eden Akıl,”3-1 gibi net bir skorla kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz,Şampiyonluk yolunda mutlak kazanmamız gereken bir maçtı Bu nedenle kazandığımız için mutluyuz” dedi.

Akıl, bundan sonraki hedeflerini İskenderun Demirçelikspor deplasman maçını kazanmak olduğunu sözlerine ekleyerek, “Bu zorlu deplasman maçımızı kazanmamız halinde Şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız” dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.